KuCoin CEO: We hebben verdachten van de Hack geïdentificeerd, $204M teruggevonden

Samenvattend:

  • KuCoin CEO, Johnny Lyu, heeft de crypto-verse meegedeeld dat ze verdachten hebben geïdentificeerd achter de recente hack…
  • Hij legde uit dat KuCoin samen met de autoriteiten werkt aan de aanhouding van de verdachten…
  • Een andere extra $64 miljoen in digitale activa is uit de controle van de hackers.
  • Dit brengt het totaal op 204 miljoen dollar teruggewonnen of bevroren…
  • De hackers hadden ongeveer 280 Miljoen dollar van KuCoin genomen…

De CEO van KuCoin, Johnny Lyu, heeft via Twitter de voortgang van het identificeren van de hackers achter de 26 september hack geüpdatet. In zijn update, de heer Iyu legde uit dat het team van KuCoin had geïdentificeerd die achter de kwaadaardige aanval en ze werkten wetshandhaving om extra juridische stappen te nemen.

Een snelle update sinds mijn laatste livestream op 30 september.

Na een grondig onderzoek hebben we de verdachten van het 9.26 #KuCoin Security Incident gevonden met substantieel bewijs bij de hand.

Wetshandhavers en politie zijn officieel betrokken om actie te ondernemen.

Een extra $64 miljoen uit de handen van de Hackers…

De heer Lyu voegde eraan toe dat nog eens 64 miljoen dollar aan digitale activa van de hack uit de controle van de hackers was dankzij de inspanningen van Bitcoin Bank en KuCoin in de crypto-industrie.

Met grote steun van onze partners in de industrie, zijn nog eens $64 miljoen aan activa nu uit de controle van de verdachte adressen, wat de totale waarde op $204 miljoen sinds 1 oktober brengt.

Dit betekent dat van de geschatte $280 miljoen aan digitale activa die uit KuCoin zijn gehaald, $74 miljoen is wat de hackers hebben witgewassen via gedecentraliseerde en gecentraliseerde uitwisselingen en/of nog steeds in hun controle hebben.

KuCoin bedankt iedereen die steun heeft verleend na de hack.

De heer Lyu bedankte verder alle instellingen, uitwisselingen en individuen die snel handelden en steun boden in de moeilijke tijd na de hack.

Een grote dank aan alle instellingen en personen die ons tijdens de kritieke periode hebben gesteund.

Ik geloof dat we samen een #sterke cryptowereld zullen opbouwen.

KuCoin is terug naar volledige functionaliteit

In zijn conclusie meldde de CEO van KuCoin de cryptohandelaren dat de beurs nu weer volledig operationeel is met stortingen en opnames voor 31 digitale activa, waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Tether (USDT).

KuCoin keert terug naar volledige functionaliteit. Mijn team en ik zullen ons best blijven doen om de impact van het incident te compenseren. Vanaf nu zijn er in totaal 31 penningen geopend voor stortingen en opnames, en er zullen nog meer penningen volgen, waaronder $BTC, $ETH en $USDT.