Bitcoin blijft stijgen na het overtreden van $ 23.000

Bitcoin volgt een oplopende ondersteuningslijn op korte termijn.

De dagelijkse technische indicatoren zijn bullish, maar de two-hour chart vertoont wat zwakte.

BTC zit waarschijnlijk in wave 3 van een bullish impuls van vijf golven

Wil meer weten? Word lid van onze Telegram Group en ontvang handelssignalen, een gratis handelscursus en dagelijkse communicatie met cryptofans!

The Trust Project is een internationaal consortium van nieuwsorganisaties die standaarden voor transparantie opstellen.

Bitcoin (BTC) bleef stijgen nadat het uiteindelijk $ 20.000 had gekraakt en op 17 december een hoogste punt van $ 23.800 bereikte.

Bitcoin zal naar verwachting blijven stijgen naar hogere doelen voor een eventuele correctie.

Bitcoin puft mee

De BTC-prijs heeft zijn opwaartse beweging voortgezet nadat hij boven $ 19.500 uitkwam. Het bereikte gisteren een hoogste punt van $ 23.800, voordat het een kleine lont creëerde en iets daalde terug naar $ 23.000.

Technische indicatoren in het dagelijkse tijdsbestek zijn optimistisch. Naast het feit dat de beweging van gisteren met een aanzienlijk volume plaatsvond, kruiste de RSI net weer boven de 70 en is het MACD-histogram nu positief. De voortzetting van de bullish trend zou worden bevestigd door een bullish cross in de stochastische oscillator.

Het tijdsbestek van twee uur laat zien dat BTC mogelijk een oplopende ondersteuningslijn volgt en er aanzienlijk boven zit.

Lagere tijdsbestekken vertonen echter enige zwakte, aangezien zowel de RSI als de MACD naar beneden gaan. Deze laatste geeft al een omkeringssignaal.

Als BTC begint af te nemen, zou het dichtstbijzijnde ondersteuningsgebied worden gevonden op $ 21.000, het 0,618 Fib-retracementniveau dat ook samenvalt met de oplopende ondersteuningslijn.